14 Haziran 2012 Perşembe

O DAYI Kİ OOOO....(11 Haziran 2012)

Pazartesi günü dayısı beni arayıp Toprağı kreşten ben alayım dedi. Dayısını gördüğündeki sewinci görmeye değermiş.
Öğretmeni : *Bu kim Toprak?
Toprak      : Dayım
Öğretmeni:  Adı ne peki?
Toprak      : Bilmem ben ona dayıcım diyorum demiş.
Kerata sanki bilmiyor. Ertesi gün öğretmeni *bugün toprak dayısının adını söyledi bana dedi. Zaten dayısı akşamdan öğretlemişti:)
Kreş sonrası dayı yiğen dolaşıp keyif yapmışlar.
Gezerken Kitapsanın yakınından geçerken;
Toprak     : Dayıcımmm bana spidermen yada batman gibi bişeyer alırmıssıııınnn :S
Selçuk diyoki *abla o kadar iç acıyıcı istediki o an benden ne istese alırım diyo
Selçuk      : Tabii dayıcım demiş.
Ve girmişler içeri. Yalnız benim oğlum çok kanaatkardır. Dayısı daha büyüklerini ve güzellerini göstermesine rağmen o gitmiş minicik ama kendi için çok değerli olanlarını seçmiş. Şimşek mcqueen arkadaşlarına 2 adet daha eklemiş. Sewincini görebilirsiniz fotolarda.








Dayısından bahsetmeliyim biraz; -özel istek olarak benden çok iyi bahset dedi kendisi:)- Şaka bir yana.. Bunlar benim gerçek düşüncelerim ve bu vesile ile ona teşekkürlerimi iletmiş olacağım.

O DAYI Kİ OO.... AHH KİM BÖYLE DAYI İSTEMEZKİ!. Sadece Toprak ile değil, Ada ile de son derece ilgili, alakadar bir dayıdır. Çok yoğun ve şehir dışında çalışmasına rağmen hiç yiğenlerini aksatmaz. İki eli kanda olsa onların özel günlerine gelir. Geldiği yetmez gibi onların her türlü işleriyle, ihtiyaçlarıyla ilgilenir. Muhteşem hediyeler alır. Zaten çok zevklidir. Aldıkları herkes tarafından ilgi görür,beğenilir. Aynı zamanda disiplinlidirde. Toprak hem sözünden çıkmaz hemde çok sewer onu. Dayıcım diye bahseder hep, gözlerinin içi parlar. Toprağa yarı babalık, yarı annelik bile yapmıştır. Kahrımızı Çok çekti. Benim miniğim doğduğunda babası 4 aylığına yurt dışına gitmişti. Dayısı hiç bir mecburiyeti yokken gecesini, gündüzünü bize adayıp oğluma bakmıştır. Yanımızda olmuştur. Banyosunundan, mamasına, kusmuğundan, çişine.. herşeyiyle özenle ilgilenmiştir. Selçuğun varlığı yiğenleri için çok önemli ama benim ve kız kardeşim için ise büyük bir şans. Annem ve babam içinde aynısı tabikiii. Canım kardeşim zor günlerimizi aydınlattığın, mutlu günlerimize renk kattığın ve her an yanımızda olduğun için, özverin ve emeklerin için sonsuz teşekkürler. Seni çoookk sewiyoruz.


Toprak

T-shirt : Benetton (dayı hediyesi)
Shorts: Bluekey
Sport Sandals: Adidas (dayı hediyesi)

3 yorum:

Çiğdem Kara dedi ki...

ya nası duygulandım öle... çok seviyorum bu aileyi, çok özlüyorum daha sık beraber olduğumuz günleri..ve yazıda da yazdığı gibi erkek kardeş hissini bana da hissettirdiğin için bende seni çooook seviyorum selçukcum :)

duygu dedi ki...

Cnm çitosum sende bizim kardeşimizsin zaten. Bizde ailecek seni çok sewiyoruz.

Grace Happy dedi ki...

aklıma yalan dunyadakı karakter konusması geldın ananem kı o adını bılmıorum :) su banklar falan olmasa annemıızın adını cok zıkretmıceyegz :)buarada ne guzel yavrucuk bayıldım dayısı ıle nıce guzel yıllar hep topragın olsun

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2011 UĞURBÖCEĞİ TOPRAK, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena