24 Nisan 2012 Salı

21 NİSAN 2012 MASAL DÜNYASI UÇURTMA ŞENLİĞİNDE

Masal Dünyamız süper bir 23 Nisan etkinliği hazırlamış biz veliler ve öğrencilere. Uçurtma şenliği altında brunch yapıp minik karınlarıda doyurduktan sonra oyun parkında keyifli vakitler geçirdi bizim minikler. Tabii anne ve babaların keyfinede diyecek yoktu doğrusu. Nasıl keyiflenmesinlerki! Sağolsunlar çocukların herbiriyle ilgilendiler öğretmenleri. Anne ve babalar pek yorulmadı yanii. Çok keyifli bir gündü gerçekten. sadece rüzgarın azizliğine uğradı çocuklar. Hiç esmediği için uçurtmalar göklere yükselemedi malesef:( Olsun napalım belki onlar için başka bir zaman tekrar uçurtma etkinliği olur. Bu güzel ve başarılı organizasyon için başta melike hanım olmak üzere tümmmm öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekküürler.



Melike öğretmen

Yakışıklı Prensimm





Toprakcığımın anneannesi, teyzesi ve adacııkkk









 Toprağın Burcusu (teyzesi), Burcunun Alisi ve Adası :)








Meşhur Gamze Öğretmeni


Ve işte okulumuzun güzel öğretmenleri bir arada..




Bu güzellikde Defne


Toprağın en sewdiği arkadaşlarından Asya Nil


Tabiii herşey çok güzeldi amaa bir eksiğimiz vardı. Gözlerimiz aradı. Ezgi öğretmenimiz ameliyat oldu malesef gelemedi. Ama aklımızdaydınız. Sizi çok çok sewiyoruz. Biran önce iyleşmeniz dileğimizle..
Bu güllerde sizin için

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok tatlısınız ada ve toprak :) belli ki çook keyifli bir gün geçirmişsiniz hem çocuklar hem büyükler :) Toprakcığın gamze öğretmenini de görme fırsatı bulduğuma ayrıca sevindim :)))) Ezgi öğretmene acil şifalar..

Blogger tarafından desteklenmektedir.

© 2011 UĞURBÖCEĞİ TOPRAK, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena